Loaded fries Spinach, Brie & Honey
20 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Bereid de Wavy friet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin en schud op een bord.
- Hak de knoflook fijn. Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 minuut. Voeg de spinazie in porties toe en laat al omscheppend slinken en het vrijkomend vocht verdampen. Breng op smaak met zout en peper.
- Halveer intussen de tomaatjes en snijd de brie in plakjes.
- Schep de Wavy friet op een grote schaal of 4 borden. Verdeel er de spinazie, de tomaatjes en de plakjes brie over. Besprenkel met de honing en bestrooi met het amandelschaafsel.
- Ris de blaadjes van de takjes tijm en strooi over de loaded fries.
- Ook voor loaded fries is spinazie, brie, honing en amandel een gouden combinatie. Door de warmte smelt de brie: verrukkelijk!
- Tip: Serveer er nog een schaaltje kant-en-klare honing-mosterdsaus bij om te dippen.
Benodigd product

Voedingswaarden per persoon
- 615 kcal
- 38 g vet waarvan 16 g verzadigd
- 45 g koolhydraten
- 20 g eiwit
- 7 g vezels
- 2,2 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen